Advertisement

Exxen Ücreti / Exxen üyelik nasıl yapılır, nasıl izlenir? Exxen ücreti ne ... : Exxen'e katılan isimlerin açıklanması ile en çok merak edilen konulardan biri de aylık ücretin ne kadar olacağı olmuştu.

Exxen Ücreti / Exxen üyelik nasıl yapılır, nasıl izlenir? Exxen ücreti ne ... : Exxen'e katılan isimlerin açıklanması ile en çok merak edilen konulardan biri de aylık ücretin ne kadar olacağı olmuştu.. Exxen abonelik ücretleri ve şimdiye kadar adı duyulmamış yapımlar kayıp rıhtım'ın özel haberi ile sizlerle. Exxen nasıl bir platform, exxen nasıl kullanılır. 2021 yılının ilk günü ile birlikte exxen internet sitesi de açıldı. Ilıcalı 1 hafta ücretsiz yayın yapılacağını da açıkladı. Exxen ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor.

Acun ilıcalı, exxen platformunun yeni yılın ilk gününde seyircilerle buluşacağı müjdesini verdi. Acun ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabından yeni dijital platformunun ücretini duyurdu. Exxen hakkında en çok merak edilen unsur ise bu platformun kullanıcıya sunacakları. Exxen nedir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Platformun ücreti ise 9.90 tl olarak açıklandı.

Exxen'e Günler Kala Fragmanlar Ortaya Çıkmaya Başladı ...
Exxen'e Günler Kala Fragmanlar Ortaya Çıkmaya Başladı ... from www.tvyayinakisi.com
Seyirciler için paylaştığı içerik bilgileri ve görseller ile dikkatleri şimdiden üstüne toplamaya başlayan platform olan exxen'in aylık ücreti 9,90 tl olarak. Exxen'in ücreti ilk hafta ücretsiz olacak, 2. Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 tl ücret gerekiyor. Acun ilıcalı, geçtiğimiz aylarda katıldığı programda candaş tolga işık'ın sorularını yanıtlamış ve yeni dijital platformu exxen ile ilgili detayları da burada. Exxen.com'a gir, üye ol ve hemen izle #hükümsüz #exxen. Acun ilıcalı, kendi projesi exxen'in aylık abonelik ücretini açıkladı. Exxen tv ücreti için resmi açıklama acun ilıcalı'dan geldi. Exxen aylık fiyatı ne kadar olacak?

Exxen aylık fiyatı ne kadar olacak?

Uzun zamandır tanıtımları yapılan yeni dijital yayın platformu exxen'in aylık abonelik ücreti merak ediliyordu. Acun ilıcalı, kişisel sosyal medya hesabından yeni dijital platformunun ücretini duyurdu. 38,875 likes · 28,333 talking about this. Tv8'in sahibi medya patronu acun ilıcalı'nın yayın hayatına 1 ocak 2021 tarihinde başlayacak olan dijital platformu exxenin fiyatı resmen belli oldu! Exxen nedir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Bunun üzerine youtube'da yayın yapan stolk isimli kanal güvenilir kaynaklarından aldıkları bilgilere göre exxen'in aylık 7.99 olacağı yıllık aboneliğinde ise aylık fiyatın 5.99 tl olacağını ileri sürdü. Dijital dünyanın gelişmesi ile birlikte türkiye de büyük yatırımlar yapan ve gerçekleştiren acun ilıcalı yeni dijital platform projesi olan exxen markasını tanıttı. Acun ilıcalı, kendi projesi exxen'in aylık abonelik ücretini açıkladı. Exxen tv ne zaman açılacak? Netflix benzeri yayın platformu olan exxen üyelik ücreti ne kadar olacağı henüz netlik kazanmadı. Acun ilıcalı'nın yeni dijital platformunu 'exxen' yayın hayatına başladı. Acun ilıcalı'nın milyonlarca kullanıcıya ulaştırmayı hedeflediği ve içerisinde her yaş grubuna hitap edebilecek projelerin sunulacağı 2021 exxen tv nasıl izlenir ve fiyatı ne kadar? Exxen aylık abonelik ücreti ne kadar?

Reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 tl ücreti var. Exxen üyelik ücreti, üyelik ekranı ve içerikleri de merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, exxen içerikleri için aylık reklamlı olan versiyonu için 9,90 tl, reklamsız versiyonu içinse 19,90 tl ödeme yapacaklar. Acun ilıcalı'nın milyonlarca kullanıcıya ulaştırmayı hedeflediği ve içerisinde her yaş grubuna hitap edebilecek projelerin sunulacağı 2021 exxen tv nasıl izlenir ve fiyatı ne kadar? Exxen tv ücreti için resmi açıklama acun ilıcalı'dan geldi.

Exxen'in aylık abonelik ücreti belli oldu | Ender Haber
Exxen'in aylık abonelik ücreti belli oldu | Ender Haber from enderhaber.com
Ücretsiz deneme sürümü, exxen'e yeni üyelikler için geçerlidir. Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 tl ücret gerekiyor. Dolayısıyla bu platformun başarılı olabilmesi için hayli özgün içerikler hazırlaması gerekiyor. Acun ilıcalı, dijital yayın platformu exxen'in aylık abonelik ücretini açıkladı. Üyelik ücreti, diziler ve üyelik seçenekleri de. 1 ocak'ta yayın hayatına başlayacak olan 'exxen'in aylık ücreti bir çok kişi tarafından merak. Exxen tv ne zaman açılacak? Acun ilıcalı'nın yeni dijital platformunu 'exxen' yayın hayatına başladı.

Üye ol,beleş exxen tv,exxen dizileri,exxen eleştiri,exxen tv içerik,exxen tv fiyatı,exxen platformu,exxen tv de neler olacak, gibi sorularına cevap olmaya çalıştım.

Yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, exxen içerikleri için aylık reklamlı olan versiyonu için 9,90 tl, reklamsız versiyonu içinse 19,90 tl ödeme yapacaklar. Ayrıca platformdaki yapımlar ilk yedi gün. 2020 biterken hem sektörde sözü geçen isimlerin hem de yeni dijital yayın platformlarını fiyat bakımından sizler acun ilıcalı'nın yeni girişimi exxen'in de fiyatının belli olmasıyla sektörün globaldeki dev oyuncuları da ülkemizde kendine yer ediniyor. Exxen aylık abonelik fiyatı netleşti. Malum, exxen'in hali hazırda çok sağlam rakipleri var. İşte exxen'de yayınlanacak diziler, programlar, yarışmalar. Ilıcalı 1 hafta ücretsiz yayın yapılacağını da açıkladı. Instagram hesabı üzerinde paylaşımda bulunan ilıcalı, exxen'in aylık fiyatının 9,90 tl olacağını duyurdu. exxen, netflix, blutv, amazon prime, mubi, gain. Netflix benzeri yayın platformu olan exxen üyelik ücreti ne kadar olacağı henüz netlik kazanmadı. Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 tl ücret gerekiyor. Umarım faydalı bir video olmuştur. Exxen tv ücreti için resmi açıklama acun ilıcalı'dan geldi.

Acun ilıcalı haftalar önce verdiği sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ilıcalı exxen'in aylık ücretinin 9.90 tl olacağını açıkladı. Exxen abonelik ücretleri henüz belli olmasa da netflix platformuna yakın fiyatların olacağı tahmin ediliyor. Ay ve devamında 7,99 tl, yıllık peşin ödeme ile 5,99 tl olacak. Exxen ne zaman çıkacak ? Acun ilıcalı'nın milyonlarca kullanıcıya ulaştırmayı hedeflediği ve içerisinde her yaş grubuna hitap edebilecek projelerin sunulacağı 2021 exxen tv nasıl izlenir ve fiyatı ne kadar?

Exxen video platformunun aylık abonelik ücreti belli oldu ...
Exxen video platformunun aylık abonelik ücreti belli oldu ... from www.log.com.tr
Acun ilıcalı haftalar önce verdiği sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ilıcalı exxen'in aylık ücretinin 9.90 tl olacağını açıkladı. Exxen fiyatıyla ilgili alınan yeni karar! 38,875 likes · 28,333 talking about this. Exxen tv ne zaman açılacak? İşte exxen'de yayınlanacak diziler, programlar, yarışmalar. Exxen hakkında en çok merak edilen unsur ise bu platformun kullanıcıya sunacakları. Exxen aylık ücreti ne kadar olacak? Tv8'in sahibi medya patronu acun ilıcalı'nın yayın hayatına 1 ocak 2021 tarihinde başlayacak olan dijital platformu exxenin fiyatı resmen belli oldu!

Exxen aylık ücreti ne kadar olacak?

Dijital dünyanın gelişmesi ile birlikte türkiye de büyük yatırımlar yapan ve gerçekleştiren acun ilıcalı yeni dijital platform projesi olan exxen markasını tanıttı. Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 tl ücret gerekiyor. Yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, exxen içerikleri için aylık reklamlı olan versiyonu için 9,90 tl, reklamsız versiyonu içinse 19,90 tl ödeme yapacaklar. Dolayısıyla bu platformun başarılı olabilmesi için hayli özgün içerikler hazırlaması gerekiyor. Bir açıklamasında ücreti makul tutacağını belirten ilıcalı'nın yeni platformu için belirlediği fiyat listesi belli oldu. Ilıcalı 1 hafta ücretsiz yayın yapılacağını da açıkladı. Acun'un yeni dizi ve içerik platformu için abonelik adımları. Exxen üyelik ücreti, üyelik ekranı ve içerikleri de merak konusu oldu. Exxen'e üye olmak için bilgisayarınızdan www.exxen.com.tr adresini ziyaret ederek yeni hesapl oluşturabilirsiniz. Reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 tl ücreti var. exxen, netflix, blutv, amazon prime, mubi, gain. Platformun ücreti ise 9.90 tl olarak açıklandı. Exxen fiyatıyla ilgili alınan yeni karar!

Acun ilıcalı, dijital yayın platformu exxen'in aylık abonelik ücretini açıkladı exxen. Exxen abonelik ücretleri ve şimdiye kadar adı duyulmamış yapımlar kayıp rıhtım'ın özel haberi ile sizlerle.

Posting Komentar

0 Komentar